Questi

Questi voor ouders

Questi voor ouders gebruiken wij voor:

  • Het inkijken van het digitale schoolrapport;
  • Het sturen van berichten naar leerkrachten en directie;
  • Het volgen van de klas via het nieuwsbeheer.


De handleiding om je te koppelen met Questi vind je hieronder.

Questi voor leerkrachten

Rapport

Het rapport wordt integraal gemaakt in het programma Questi. Het geeft ons de mogelijkheid om de lay-out en de inhoud volledig aan te passen volgens onze visie. We gebruiken zowel cijferquotering als een beoordeling met sterren. Ieder resultaat kan voorzien worden van een commentaar van de leerkracht. Ook de zorgmaatregelen worden weergegeven in de marge van het rapport. Tot slot geeft de klasleerkracht een globale feedback en kan je als leerling zelf je rapport beoordelen.

Klasagenda

Dagelijks maakt een leerkracht een agenda voor de klas. Ook dat wordt genoteerd en bijgehouden in Questi. De doelen uit het ZILL leerplan worden gekoppeld aan de lesfiches. Dagelijks worden alle lestijden voor iedere klas ingevuld.

Kind- en leerlingvolgsysteem

Zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school volgen wij gedurende hun hele schoolcarrière op. Op Questi houden wij een zorgdossier van ieder kind. Hierin worden bijvoorbeeld de resultaten van opgelegde testen geregistreerd en plaatsen leerkrachten noemenswaardige gebeurtenissen in het platform.