Jeugdboekenmaand 2023 beknopt
03 MRT

Graag informeren we jullie over enkele nieuwigheden en activiteiten in maart. In bijlage zijn de desbetreffende flyers terug te vinden. Verspreiden jullie deze ook onder jullie netwerk? Alvast bedankt!

Baby- en peutercafé – dinsdag 14 maart - ’t Klavertje, naast consultatiebureau Kind & Gezin - 9u – 12u (workshop om 10u)

Dit baby- en peutercafé bespreken we het thema zindelijkheid. Weet je niet goed wanneer je kindje toe is aan potjestraining? Hoe begin je eraan? Vragen? Een verpleegkundige van Kind&Gezin geeft informatie over dit thema in het baby- en peutercafé.

Elke 2e dinsdag van de maand zet ons baby- en peutercafé de deuren open! Het baby- en peutercafé is een ontmoetingsmoment voor mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, pleegouders, … en hun kindjes van 0 tot 5 jaar. Voor mama of papa staat een tas koffie klaar, voor de kindjes wordt een stukje fruit of soep voorzien. Er is tevens de mogelijkheid om je kindje te voeden, verversen en er zijn speelmogelijkheden. Kom je heel even langs om je kleintje te laten bekomen van een vaccin bij K&G of blijf je het hele baby- en peutercafé hangen? Dat kan beide!

Flyer in bijlage.

Jeugdboekenmaand bibliotheek – maart

In maart is het jeugdboekenmaand met het thema ‘geluk’. In bijlage is de flyer te vinden.

Kinderactiviteit Komen spelen met WK loopfietsen – zaterdag 1 april – G.C.O.C. Oosterhof – 9u – 12u

Huis van het Kind organiseert de kinderactiviteit ‘komen spelen’. Kinderen kunnen met hun ouders terecht voor allerlei leuke activiteiten die te maken hebben met het thema ‘bewegen’. De kinderactiviteit is gericht op kinderen van 1 tot 8 jaar, maar broers en zussen zijn zeker ook welkom! Om 10u gaat het WK loopfietsen van start! Wil je graag deelnemen aan het WK? Neem zeker je eigen loopfiets mee en schrijf je in via https://reservaties.lummen.be/Tickets.aspx . Drankjes te verkrijgen aan democratische prijzen. Flyer in bijlage.